Retourneren

Als je (een deel van) je bestelling wilt retourneren, is dat geen probleem. Je hebt 14 dagen na ontvangst van het product om het terug te sturen. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om het daadwerkelijk bij ons te krijgen. De kosten voor het retourneren worden niet door ons vergoed.

Het is belangrijk dat het product in de originele verpakking en in nieuwe staat bij ons aankomt. Stuur het product alsjeblieft met een track-en-tracecode naar ons terug, zodat er geen discussie kan ontstaan over de ontvangst. Je kunt de track-en-tracecode mailen naar info@noppenfolie.nl. Zodra we het product hebben geïnspecteerd, annuleren we de bestelling en krijg je het aankoopbedrag terug.

Voeg alsjeblieft een kopie van je bestelling toe aan het pakket. Soms ontvangen we pakketten zonder afzender of context, waardoor we niet weten van wie het afkomstig is.

Het retouradres is:
Einsteinstraat 18a
7701SB Dedemsvaart

Voorwaarden

  • Het artikel mag niet beschadigd zijn.
  • Je hebt binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons opgenomen en dit bevestigd.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren van het product en voor de staat waarin het bij ons aankomt. Verpak het product zorgvuldig om transportschade te voorkomen.
  • Op maat gemaakte artikelen of artikelen met specifieke afwerking kunnen we helaas niet retourneren.
  • We gaan ervan uit dat het product zich in nieuwe staat bevindt. Sluit de doos af met transparant tape.
  • Schrijf alsjeblieft niet op de verpakking en gebruik doorzichtig tape om de verpakking dicht te plakken. Let op met het gebruik van duct tape, dit kan onnodige schade aan de verpakking veroorzaken.
  • Als we het geretourneerde artikel niet als nieuw kunnen verkopen, zullen we een schatting maken van de korting waarmee we het product weer kunnen verkopen. In dat geval brengen we het verminderde bedrag in mindering op het terug te storten aankoopbedrag.
  • Als het product of de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te proberen, kunnen we deze waardevermindering aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het goed verpakt is bij retournering.
  • Zodra we het geretourneerde product in goede staat hebben ontvangen, zullen we het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten.

Voor meer informatie, bekijk onze algemene voorwaarden.

Vragen?

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.